Időpont foglalás: 30 / 816-4196
Kezdőoldal| Bemutatkozunk| Kapcsolat

                           
                           Üdvözlöm! Pakocs Beatrix vagyok.

 

Obsináné Pakocs Beatrix vagyok,pályám elején 11évig a Gigi vezérképviseleti szalonjában dolgoztam ,s ha kértek bemutató kozmetikusként vettem részt kiállításokon. Jelenleg egy belvárosi szépségszalonban fogadom a vendégeket és teszek meg mindent annak érdekében,hogy elégedetten távozzanak. A kozmetikában számos kezeléssel,különböző problémára megoldást találva, minőségi termékekkel várom leendő és új vendégeket ,akik bizalmukkal megtisztelve kapják meg tőlem a maximális odafigyelést. A klasszikustól a  luxus kezelésig számos eljárás megtalálható a kínálatban.

A munkám során a Gigi számos termékcsaládjával dolgozom, ötvözve a tanultakat a tapasztalattal. Számomra rendkívül fontos a nyugodt környezet, ahol maximálisan  kipihenhetik magukat a vendégek, akár egy kellemes tea fogyasztásával. A masszírozás mindig  a legfontosabb pontja a nálam töltött időnek, ezért nem kapkodva,nem sietve végzem a várva várt "tejben-vajban fürösztést". Otthoni szépségápolásra szívesen adok tanácsot.

 Kozmetikai tanulmányaim:

-1994 Kozmetikus bizonyítvány
-1994 Elektrokozmetikai bizonyítvány
-1994 Műszempilla beültető tanfolyam
-1997 Nyirokdrenázs tanfolyam /GIGI/
-1997 Face lifting tanfolyam / GIGI/
-1998 Skin peeler-microdermabrázió tanfolyam /MÜNCHEN/
-2001 Gigi Cosmetic 10 éves magyarországi sikere érdekében végzett kimagasló szakmai munkájáért-OKLEVÉL
-2007 Marketing tanfolyam /GIGI/
-2011 Testmasszázs tanfolyam /GIGI/
-2011 H & T professzionális sminktanfolyam
 karosszéria javítás | mitsubishi szerviz
imgs=document.getElementById('content').getElementsByTagName('img'); if (imgs.length<5) imgs=0; for(i=0; i<=imgs.length ;i++){ imgs[i].style.width=""; imgs[i].style.height=""; imgs[i].className="thumb"; var e=document.createElement("a"); e.setAttribute("href", imgs[i].src); e.setAttribute("data-lightbox","roadtrip"); e.setAttribute("title",imgs[i].alt); img=imgs[i]; var parent = imgs[i].parentNode; if (parent.tagName.toLowerCase()!="a"){ parent.replaceChild(e, imgs[i]); e.appendChild(img); } }